Servicii de taxi in Zalau

Servicii de taxi in Zalau

Transport persoane

Suntem o firma locala de transport persoane. Oferim servicii de taxi in orasul Zalau, dar si in localitatile din imprejurimi.
Serviciile oferite de noi sunt corecte, de calitate, astfel ca indiferent de distanta acoperita, veti plati, in conformitate cu tarifele noastre.
Oferim un mijloc de transport profesionist si onest, clientilor care doresc sa se deplaseze rapid si in siguranta!

Transport persoane cu dizabilitati

Avem masini special echipate pentru transportul persoanelor cu dizabilitati: nevazatori si persoane cu handicap.

Transport marfa

Oferta noastra de servicii transport marfuri este foarte flexibila. Poti sa alegi solutia care se potriveste cel mai bine nevoilor si bugetului tau. Stam la dispozitia dumneavoastra 24/24 ore, 7 zile pe saptamana.

Tractari auto

Oferim servicii de tractari auto. Indiferent daca ai fost implicat intr-un accident rutier, daca ai ramas in pana sau pur si simplu vrei sa tractezi masina ta catre alta destinatie, poti apela cu incredere. Oferim eficienta, promptitudine si seriozitate. Suntem cea mai buna alegere pentru tractare auto in Zalau. In cazul unei defectiuni minore sau lipsa curentului la baterie, specialistii nostri vor incerca remedierea la fata locului. Daca acest lucru nu este posibil vor trece la tractare auto a vehicolului spre cel mai apropiat service auto sau a celui agreat de client.

Comenzi la domiciliu

24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, pe raza orasului Zalau, va facem cumparaturile. Toate acestea de la usa dvs. la usa destinatarului, in conditii de maxima seriozitate.

Aplicatia Pro Taxi Zalau

Aplicatia Pro Taxi Zalau este disponibila pentru toate tipurile de dispozitive mobile. Descarca aplicatia pe Android, iPhone sau Web si comanda rapid taxi-ul tau preferat.

  • Aplicatia Pro Taxi Zalau pentru Android – Acceseaza
  • Aplicatia ProTaxi Apple – Acceseaza
  • Aplicatia Pro Taxi Zalau pentru Web – Acceseaza

Urmareste noutatile si stai conectat cu noi pe pagina noastra de Facebook!