POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Prezentul site este detinut de s.c. Pro Taxi srl si Alo Taxi & Pro Taxi SRL, cu sediul în Municipiul Zalau, Str. Fabricii, Nr. 1bis.. S.c. Pro Taxi srl înmatriculata la Oficiul National al Registrului Comertului sub nr. J31/505/2004, având Cod Unic de Înregistrare 16626389, Alo Taxi & Pro Taxi SRL înmatriculata la Oficiul National al Registrului Comertului sub nr. J31/658/2017 cif: 38104262.

Scopul prezentului site este acela de a furniza clientilor nostri solutii rapide, adaptate necesitatilor acestora pentru a facilita gestionarea fara efort din partea clientului a unei comenzi de taxi din momentul efectuarii comenzii si pâna la prestarea serviciului.

Politica de confidentialitate s.c. Pro Taxi srl si Alo Taxi & Pro Taxi SRL are scopul de a va informa cu privire la PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL, respectiv:

– Site-ul taxizalau.ro NU COLECTEAZA DATE CU CARACTER PERSONAL.
– Numarul de telefon poate fi folosit pentru apelarea de catre operatorii implicati in momentul si pentru gestionarea executarii unei curse sau in prealabil pentru confirmarea acesteia ori obtinerea de lamuriri suplimentare necesare unei cat mai corecte executari a acesteia. Ulterior, acesta poate fi utilizat de catre operatorii, doar pentru lamurirea unor situatii constatate dupa executarea cursei sau ori de cate ori este necesar pentru rezolvarea unei reclamatii facute de pe acel numar de telefon.