Informatii Taxi Zalau

  1. Informatii Taxi Zalau

PRO TAXI SRL si ALO TAXI & PRO TAXI

Informatii Taxi Zalau – SC PRO TAXI SRL, infintata in anul 2004, activitate principal operator de transport (call center) colaboreaza cu un nr. de 83 de masini

TaxiZalau.ro – SC ALO TAXI & PRO TAXI SRL, infintata in anul 2017, activitate operator de transport (call center), colaboreaza cu un nr. de 75 de masini

Numere de telefon pentru comenzi non-stop la Taxi Zalau:

– 0260.611.111
– 0260.622.222
– 0260.663.333
– 0260.662.888
–  0745.882.155
– 0723.732.425

Informatii Taxi Zalau – preturi

– PRETUL PE TIMP DE ZI 2.79/KM

– PE TIMP DE NOAPTE 2.99 LEI/KM

– STATIONARE TIMP DE ZI 27.9 LEI/ORA

– STATIONARE PE TIMP DE NOAPTE 29.9 LEI/ORA

LIVRARI LA DOMICILIU CU COMISION

MASINI DOTATE PENTRU TRANSPORTUL PERSOANELOR CU DIZABILITATI

PARC DE MASINI: IN TOTAL 158.

Suntem cele mai mare parc de operatori de transport din Zalau.
In acest moment suntem cunoscuti ca firma de taxi din Zalau care a ridicat standardele taximetriei prin calitatea serviciilor oferite intr-un sistem CALL-CENTER veritabil care are capacitatea de a prelua un numar nelimitat de comenzi atat telefonic cat si on-line.

Servicii de taxi in Zalau:

Transport persoane

Suntem o firma locala de transport persoane. Oferim servicii de taxi in orasul Zalau, dar si in localitatile din imprejurimi.
Serviciile oferite de noi sunt corecte, de calitate, astfel ca indiferent de distanta acoperita, veti plati, in conformitate cu tarifele noastre.
Oferim un mijloc de transport profesionist si onest, clientilor care doresc sa se deplaseze rapid si in siguranta!

Transport persoane cu dizabilitati

Avem masini special echipate pentru transportul persoanelor cu dizabilitati: nevazatori si persoane cu handicap.

Transport marfa

Oferta noastra de servicii transport marfuri este foarte flexibila. Poti sa alegi solutia care se potriveste cel mai bine nevoilor si bugetului tau. Stam la dispozitia dumneavoastra 24/24 ore, 7 zile pe saptamana.

Tractari auto

Oferim servicii de tractari auto. Indiferent daca ai fost implicat intr-un accident rutier, daca ai ramas in pana sau pur si simplu vrei sa tractezi masina ta catre alta destinatie, poti apela cu incredere. Oferim eficienta, promptitudine si seriozitate. Suntem cea mai buna alegere pentru tractare auto in Zalau. In cazul unei defectiuni minore sau lipsa curentului la baterie, specialistii nostri vor incerca remedierea la fata locului. Daca acest lucru nu este posibil vor trece la tractare auto a vehicolului spre cel mai apropiat service auto sau a celui agreat de client.

Comenzi la domiciliu

24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, pe raza orasului Zalau, va facem cumparaturile. Toate acestea de la usa dvs. la usa destinatarului, in conditii de maxima seriozitate.

Alo Taxi & Pro Taxi Zalau – Aplicații:

Aplicatia Pro Taxi ZalauAplicatia Pro Taxi Zalau